Turn device

Poortinstructies Netbeheer Nederland

Logo Netbeheer Nederland

Welkom

Aan het werken met elektriciteit en gas zijn risico's verbonden. Daarom willen we bij Netbeheer Nederland dat iedereen die het terrein van een netbeheerder betreedt of aan installaties van een netbeheerder werkt de Generieke Poortinstructie heeft gevolgd.

Heb je al een Digitaal Certificeringspaspoort, ook wel bekend als het Certwell Paspoort? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden d.m.v. uw Certwell ID en geboortedatum.

Als u nog niet beschikt over een Digitaal Certificeringspaspoort kunt u zich aanmelden met een geldig en persoonlijk e-mailadres. Vervolgens krijgt u een Digitaal Certificeringspaspoort van ons. Wij verifiëren uw e-mail door een bericht naar het door u opgegeven adres te sturen. Let op: het is mogelijk dat deze email in uw spam box terecht komt.

Bent u geslaagd voor de instructie, dan ontvangt u per e-mail het Poortinstructiecertificaat. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van één jaar. Ook kom het certificaat automatisch in uw Digitaal Certificeringspaspoort te staan.

Als je al een Certwell paspoort hebt, kun je je eenvoudig met dit account aanmelden. Het enige dat je nodig hebt is je Certwell-ID en je geboortedatum.
Ik ga akkoord met:

Geen VCA certificaat gevonden
Geen VCA certificaat gevonden