Turn device

Poortinstructies Netbeheer Nederland

Logo Netbeheer Nederland

Welkom

Aan het werken met elektriciteit en gas zijn risico's verbonden. Daarom willen we bij Netbeheer Nederland dat iedereen die het terrein van een netbeheerder betreedt of aan installaties van een netbeheerder werkt de Generieke Poortinstructie heeft gevolgd.

Om de poortinstructie te mogen volgen heeft u een geldig VCA-diploma nodig. Met uw VCA-nummer vragen wij uw gegevens op uit het Centraal Diplomaregister. Deze gegevens gebruiken we daarna om uw Poortinstructiecertificaat te maken.

Bent u geslaagd voor de instructie, dan ontvangt u per e-mail het Poortinstructiecertificaat. Dit certificaat heeft een geldigheidsduur van drie jaar. Als u een Digitaal Veiligheidspaspoort heeft zetten wij het certificaat daar direct voor u in. Heeft u geen Digitaal Veiligheidspaspoort, dan krijgt u er een van ons.

Met het invoeren van uw VCA-nummer gaat u er mee akkoord dat wij deze gegevens namens u opvragen bij het Centraal Diplomaregister en geeft u het Centraal Diplomaregister de opdracht deze gegevens te verstrekken.

VCA-Register

Ik ga akkoord met:
Geen VCA certificaat gevonden
Geen VCA certificaat gevonden